Magic Tail´s Merlot kallas Strauss

 

 

Född 2009-07-27, uppfödare är Magic Tail´s.

 

Strauss är en kisse med uttalad personlighet. Han har ett härligt temperament som påminner mer om en hund, typ golden, än de huskatter som vi är uppvuxna med. Han är snäll, vill vara med, nyfiken och har mängder av självförtroende. Han gillar inte att vara utestängd eller ensam.

 

Våghalsig herre som kommer ge sin matte många gråa hår i förtid.

 

Han har tre lite speciella drag; det första är att han har järnkoll på om någon närmar sig huset och sitter vid dörren som en vakthund och väntar samt varnar oss om vi är hemma. Det andra är att han hoppar upp på människors axlar och draperar sig där. Dock så har han den senaste tiden börjat rata  kvinnors axlar (han får inte plats ordentligt). Det tredje är att han tycker väldigt mycket om pussar (lärt sig att uppskatta detta hos sin uppfödare). Så om man böjer ned ansiktet mot honom så sträcker han upp sitt ansikte mycket förväntansfullt och ser sååå söt ut Cool

 

Då han var mycket orolig och det inte blivit några kattungar så beslutade vi att kastrera honom under hösten 2011, nu är det en mycket lugn harmonisk kisse, så det känns som att det var rätt beslut för honom.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hälsoresultat :


HD, testad inom hälsoprogrammet: 1+1


HCM, testad inom hälsoprogrammet: Normal 2010-10-11


MyBPC3 (DNA) testad inom hälsoprogrammet: N/N

 

Stamtavla

 

 

SE* Maine Vintage uppfödare av Maine Coon